درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 19 شهریور 1405

کد: 20579 | 08 دی 1398 ساعت 15:57

قم| مسوولین به مردم پاسخگو باشند

مدیر گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع) گفت: مسوولین نباید از پاسخ به مردم هراس داشته باشند و باید در مقابل مطالبه گری مردم پاسخگو باشند.
قم| مسوولین به مردم پاسخگو باشند



به گزارش رویداد ایران،حجت الاسلام خان محمدی در مناظره نقش شفافیت درکارآمدی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) اظهار کرد: زمانی که عاقل سخن می‌گوید به دنبال آن استدلال می آورد که استدلال عقلی به معنی حکمت است، اما هنگامی که یک احمق سخن می گوید، انتظار دارد مخاطبش بدون دلیل آن را بپذیرد و در این راستا گاهی با مقدسان چنگ می زند و قسم یاد می کند.

وی بیان کرد: براساس روایات می توان گفت که جامعه بر دو محور استدلال محوری و عقلی و احساسی مبتنی برحرف پیش رو به جلو در حرکت است.

مدیر گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع) با تاکید براینکه جامعه ای که برمحور عقلانیت حرکت می کند نسبت به سایر جوامع جلوتر است، بیان کرد: باید مسوولان همواره خود را در معرض سوال قرار دهند و از شفافیت هراس نداشته باشند.

وی با تاکید براینکه شفافیت به معنای در معرض دید بودن است، گفت: مسوولین نباید از شفافیت فرار کنند و همواره باید به جامعه مطالبه گر پاسخگو باشند.

خان محمدی بیان کرد: نباید شفافیت در حوزه عمومی،به خصوصی تبدیل شود و باید به گونه ای باشد که هرگاه مردم خواستند بتوانند مبنای تصمیم یک نماینده یا حاکم را بشنوند و بدانند.

وی با اشاره به مصداق های دیکتاتوری که برخی نمایندگان به آن اهتمام دارند، گفت: اگر نماینده مجلسی بگوید من تصمیم گیرنده هستم این سخن ناشی از فکر دیکتاتوری است.

مدیر گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع) گفت: شفافیت امر مبارکی است و همه امور باید شفاف باشد و این شفافیت انحصار به رأی نمایندگان ندارد و باید از بدو کاندیداتوری تا پس از پایان دوره نمایندگی آمام ادامه داشته باشد زیرا بسیاری کارها پس از اتمام دوره نمایندگی مشخص می‌شوند.

وی با انتقاد از عدم شفافیت در کشورمان به بهانه های مصلحت اندیشی بیان کرد: در ایران یک سابقه تاریخی داریم که ما را به سمت عدم شفافیت می کشاند و مخفی سازی زیاد است و چنان به ذهن ما رسوخ کرده که گمان می بریم که ممکن است دیگران از ما استفاده کنند و با توجه به اینکه بدبینی به حکام و غریبه ها داریم موجب نهادینه سازی مخفی کاری می شود 








عکس خوانده نمی‌شود